Over ons

In 2012 begon Frank Merkelbach met ‘Woonservice Senioren’, waarbij de focus lag op het vergroten van de veiligheid en het plaatsen van een levensloopbestendige inloopdouche. Het motto was: bad eruit, inloopdouche erin. Het bleek een gouden formule en Frank werd veel en vaak gevraagd. Steeds vaker kwam ook de vraag naar een totaal nieuwe badkamer. Langzaam werden de werkzaamheden verlegd en ontstond een mooie combinatie van nieuwbouw en renovatie.

Sinds de start van Tegels & Sanitair de Kempen is een vertrouwd bedrijf ontstaan, met een grote klantenkring in de regio. Voor Frank is die korte afstand belangrijk. Hij gelooft in het concept dat lijntjes kort moeten zijn, dat de verkoper dezelfde is als de uitvoerder en dus precies weet wat er afgesproken is, dat er één aanspreekpunt is en dat je snel ter plaatse kunt zijn bij storingen of lekkage.

Los sanitair

Complete badkamers

Badkamerrenovatie

Ervaren loodgieter

Frank vindt zijn uitdaging in het dagelijks contact met klanten. In 2018 opende hij de showroom aan de Kerkstraat in Hapert. De showroom kent beperkte openingstijden omdat er voldoende tijd over moet blijven voor het werk aan projecten bij zijn klanten. De werkzaamheden doet hij het liefst zelf; als ervaren loodgieter weet hij precies wat er moet gebeuren en hoe dat moet gebeuren. Om die reden werkt Frank alleen of met vakkundige partners die hij per opdracht inhuurt.

Tegels & Sanitair de Kempen: voor een kwaliteitsbadkamer waar je jaren plezier van hebt.

Laat je inspireren

Neem contact op

Kerkstraat 12, Hapert

0497-846 819

info@sanitairdekempen.nl

Openingstijden showroom

Donderdag 13.00 – 17.00 uur

Vrijdag 13.00 – 17.00 uur

Zaterdag 10.00 – 16.00 uur

Uiteraard ben je op afspaak ook op andere momenten welkom.