Sanitair

Op zoek naar een nieuwe inloopdouche of een luxe bad? Design combineren met functionaliteit? Bij een badkamer komt meer kijken dan je vooraf denkt. Gebruiksgemak, gezinssamenstelling, de ligging van de bestaande leidingen: het zijn allemaal factoren waar je rekening mee moet houden. Laat je goed informeren over de mogelijkheden door een gespecialiseerde loodgieter met verstand van zaken. Frank denkt graag met je mee zodat jij jaren onbezorgd kunt genieten van je badkamer.

Tegels en Sanitair de Kempen neemt alle werkzaamheden uit handen, van sloop van de oude badkamer tot installatie van de nieuwe.

Wil je liever zelf aan de slag? Dan kun je terecht voor advies over de mogelijkheden en keuze uit een groot assortiment sanitair, tegels en badkamermeubels.

Denk na over de toekomst door de aanschaf van een levensloopbestendige badkamer. Een veilige inloopdouche en antislip tegels, mogelijke hulpmiddelen als een douchekruk, deugdelijk gemonteerd voor jarenlang veilig douchen.

Je vindt bij Tegels en Sanitair de Kempen badkamers en sanitair in alle stijlen die je wilt: van strak modern tot landelijk rustiek en alles daar tussenin.

Om een goed beeld te krijgen hoe jouw nieuwe badkamer eruit gaat zien, wordt een 3D-tekening voor jou gemaakt.

Bij Tegels en Sanitair de Kempen vind je uitsluitend sanitair van kwaliteitsmerken, passend bij ieder budget.

Wij verkopen Damixa kranen, Primabad meubels, Sanibell meubels en Instamat radiatoren.

Laat je inspireren

Neem contact op

Kerkstraat 12, Hapert

0497-846 819

info@sanitairdekempen.nl

Openingstijden showroom

Donderdag 13.00 – 17.00 uur

Vrijdag 13.00 – 17.00 uur

Zaterdag 10.00 – 16.00 uur

Uiteraard ben je op afspaak ook op andere momenten welkom.